Vacature 2 Gezinsbehandelaren Buro ONE

 

Buro ONE is een praktijk voor gezin-/systeem behandeling bij echtscheidingsproblematiek en huiselijk geweld. Buro ONE biedt ambulante jeugdzorg en behandeling aan gezinnen, ouders, kinderen en hun netwerk.

Functieomschrijving:

Als ambulante gezins-/systeembehandelaar bent u verantwoordelijk voor het bieden van behandeling aan gezinnen, ouders en kinderen waar sprake is van complexe scheidingsproblematiek of complexe gezinsproblematiek waarbij er sprake is van huiselijk geweld. Daarnaast werkt u nauw samen met ketenpartners, doet u verslaglegging in het 1 gezin/1 plan.

Functie eisen:

  • Een afgeronde WO opleiding (psychologie, pedagogiek, orthopedagogiek) of HBO+ (pedagogiek, SPH of MW met aanvullende opleidingen/trainingen/master op het gebied van systeem therapeutische werken en trauma behandeling)
  • Kennis en ervaring met traumabehandeling is een pre.
  • Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.
  • Je werkt vraaggericht, op maat, en met een hoge mate van cliëntvriendelijkheid. Voortdurende kwaliteitsverbetering en een zelfkritische blik zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.
  • Naast ervaring in het werken met kinderen en ouders zoeken wij een kandidaat die tevens affiniteit en ervaring heeft met systeem therapeutisch werken, en die bereid is de opleiding tot systeemtherapeut (post doctorale opleiding/NVRG route) te volgen.
  • Naast een flexibele werkhouding en goede communicatieve vaardigheden, bent je in staat tot reflectie omtrent het eigen handelen en beschik je tevens over een grote mate van zelfstandigheid en integriteit bij het behandelen en begeleiden van kinderen, ouders en hun systeem.
  • Stressbestendig en affiniteit met complexe systeemproblematiek.
  • Je beschikt over een auto en bent ook bereid soms te werken in de avonduren
  • In het bezit van een SKJ registratie of de bereidheid je te registreren.

 

Wij bieden:

De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn overeenkomstig de CAO-GGZ

Wij bieden een inspirerende en uitdagende, evenals ook een hartelijke en collegiale werkomgeving met ruimte voor vernieuwing en persoonlijke ontwikkeling, binnen een ambulante werksetting.

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 36 uur per week voor de duur van een jaar.

Voor informatie over de functie kunt u contact opnemen met Bianca Tummers 06-30257098.

 

Geïnteresseerd: dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief. Deze kun je mailen naar Bianca.tummers@buro-one.eu onder vermelding van vacaturenummer 00520