Vacature GZ-Psycholoog/Orthopedagoog Generalist Buro ONE
(24-36 uur per week)

Over Buro ONE

Buro ONE is een praktijk voor gezinsbehandeling/systeemtherapie bij echtscheidingsproblematiek en familiaal geweld. Buro ONE biedt ambulante jeugdzorg en behandeling aan gezinnen, ouders, kinderen en hun netwerk.

Functieomschrijving

Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist binnen Buro ONE lever je een bijdrage in een multi-disciplinair team voor de gezinsbehandelingen aan cliënten en supervisie van collega gezinsbehandelaren.

Buro ONE biedt behandeling/systeemtherapie aan gezinnen, ouders en kinderen waar sprake is van complexe scheidingsproblematiek, of van complexe gezinsproblematiek waarbij er sprake is van familiaal geweld.

In samenwerking met het multidisciplinaire team stel je mee een plan van aanpak op en stuur je tijdig bij indien nodig. Naast het mede uitvoeren van behandelingen (zowel systemisch als individueel) zit je het multidisciplinair overleg voor en geef je werkbegeleiding en supervisie aan je collega’s. Naast een coachende en adviserende rol richting teamgenoten denk je ook beleidsmatig en inhoudelijk mee en heb je nauw contact met ketenpartners.

Functie eisen

Een postuniversitaire opleiding tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist;

 • Aanvullende systeem therapeutische opleiding is een pre;
 • Kennis, affiniteit en ervaring met trauma-problematiek en behandelingsmethoden is een pre;
 • Kwaliteit  staat bij jou hoog in het vaandel;
 • Je werkt vraaggericht, op maat, en met een hoge mate van cliëntvriendelijkheid.

Voortdurende kwaliteitsverbetering en een zelfkritische blik zijn voor jou een vanzelfsprekendheid;

 • Naast ervaring in het werken met kinderen, jongeren en ouders zoeken wij een kandidaat die tevens affiniteit en ervaring heeft met het werken vanuit een systeem therapeutische benadering;
 • Naast een flexibele werkhouding en goede communicatieve vaardigheden, bent je in staat tot reflectie omtrent het eigen handelen en beschik je tevens over een grote mate van zelfstandigheid en integriteit bij superviseren van je collega’s;
 • Stressbestendig en affiniteit met complexe systeemproblematiek;
 • Je werk graag zelfstandig maar binnen de context van een team en hebt geen standaard 9 tot 5 mentaliteit;

Je werkt graag in een platte organisatie waarin iedereen even belangrijk is, een informele sfeer heerst en geen werkdag hetzelfde is.

Wij bieden

 • De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn overeenkomstig de CAO-GGZ;
 • Wij bieden een inspirerende en uitdagende, evenals ook een hartelijke en collegiale werkomgeving met ruimte voor vernieuwing en persoonlijke ontwikkeling, binnen een ambulante werksetting;
 • Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 24-36 uur per week voor de duur van een jaar;

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bianca Tummers op telefoonnummer 06-30257098

Geïnteresseerd: dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief.
Deze kun je mailen naar Bianca.tummers@buro-one.eu